Går din hund upp i varv vid hundmöte på promenaderna? Vill den fram och hälsa på alla den möter? Skäller den på andra hundar eller gör den kanske t o m utfall?

Vill du utvecklas som hundägare och bli bättre på att läsa både din hund och andra hundars kroppsspråk? Vi varierar rundorna så att hundarna ska få testa på olika miljöer. Bra med både bilar, cyklister som en avslappnande skogsrunda. Tanken är att lära hundarna vara trygga och avslappnade i närheten av andra hundar samtidigt som de får möjlighet att utveckla sitt hundspråk. Under promenaden går instruktören runt och ger lärorika råd om vad just du kan göra med din hund för att få den att slappna av. Ibland tar instruktören över och går med din hund för att skapa rätt stämning hos din hund och även i gruppen. Du kan se detta som lydnadslärande för dig som hundägare och din hund. Vi arbetar med både hänsyn och avstånd till varandra. Det är bra miljöträning för alla. Lär dig att bli en bra ledare och samarbeta med din hund för trygghet och avslappning.

Har du en valp eller en gammal hund? Då kan du gå med en stund tills hunden blir trött och avvika när det passar er.


Varje torsdag året runt samlas vi vid vårdcentralen i Åhus kl 18.00 och går i ca 2 timmar. Oavsett väder så går vi med våra hundar. Du avviker när du vill.
Medtag hund i vanligt koppel (ej flexikoppel). Gott godis och vatten till hunden.
Kläder efter väder.

Hundens ålder: Från 12 veckor 
Förkunskaper: Inga

Frågor? Kontakta PatrikHaaks Hundtjänst