Hundutbildningsgruppen (HUG)

Anna Johansson  ansvarar för utbildningsgruppen och arbetar tillsammans med Jessica Dehlin för att utveckla kursverksameten på Åhus Brukshundklubb.

På Åhus BK lär vi dig som hundägare att utbilda och förstå din hund.

Vårt mål är att vi ska erbjuda våra medlemmar ett brett och attraktivt kursutbud. För att uppnå detta har vi våra instruktörer och hjälpinstruktörer som ställer upp och håller i kurserna.

Våra instruktörer får kontinuerligt vidareutbildning så att du som medlem ska få ta del av vad som sker inom hundvärlden. Det innebär också att kurserna håller hög standard. Nya instruktörer värvas i kurserna. När du blir intresserad av att hjälpa till med hundägarutbildning så kontakta någon i styrelsen eller din instruktör. Ofta får du då först gå med som hjälpinstruktör och därefter ordnar och bekostar Åhus BK instruktörsutbildningen åt dig. Vidareutbildning och nyutbildning faller under Hundutbildningsgruppens ansvar tillsammans med att hålla igång kursverksamheterna. Det är stora och viktiga bitar!

Är du intresserad av att bli instruktör eller att vara hjälpinstruktör kan du även kontakta HUG direkt.

Ansvarig för kursverksamheten

webbAnnaJ