Träningsgrupper

utbildning@ahusbk.se

Träningsgrupp i spår

Träningsgrupp för spårintresserade

Är du intresserad av att träna spår med din hund?

Gruppen riktar sig både till dig som har som mål att tävla med din hund och till dig som är intresserad av att lära dig mer om spår och utveckla en givande träningsform för dig och din bästa vän.

Följande gäller:

• Träningstid  Vi utgår från klubben klockan 09.00 på lördagar. Träningen varar till ca klockan 12.00. I regel är det några som är på klubben en stund innan 09.00 för att passa på att träna lite lydnad innan vi beger oss iväg.
  • Kunskapskrav  I gruppen finns både de som tävlar aktivt och de som ser spårträningen som ett tillfälle att utveckla en givande träningsform med sin hund. Träningen kräver att du är någorlunda självgående, men givetvis hjälps vi åt att förklara och utveckla varandras spårträning.
  • Gruppgemenskap  Spårgruppen har en gruppledare, men ingen uttalad instruktör. Träningen är allas ansvar och vi hjälps åt. Vi har en givande stund på lördagsförmiddagarna där vi förenar hundträning, hundprat med en liten fika i skogen eller på fältet.
  • Du ska vara medlem i Åhus BK. Är du intresserad? Ring Anders på tel. 070-5847047 eller maila Pyret på pyret.oveson@lansstyrelsen.se

Träningsgrupp Sök

Träningsgrupp för sökintresserade

Gruppen riktar sig till dig som har som mål att tävla i bruksgrenen sök med din hund.

TRÄNINGSGRUPPEN ÄR I DAGSLÄGET FULL!

Följande gäller:

• Träningstid: Lördagar 09.00 tills vi är färdiga.  Vi träffas på överenskommen plats i skogen.
  • Kunskapskrav:  I gruppen finns både de som tävlar aktivt och de som är nybörjare. Träningen kräver att du är någorlunda självgående, men givetvis hjälps vi åt att förklara och utveckla varandras sökträning.
  • Gruppgemenskap:  Sökgruppen har en gruppledare, men ingen uttalad instruktör. Träningen är allas ansvar och vi hjälps åt. Vi har en givande stund på lördagsförmiddagarna där vi förenar hundträning, hundprat med en liten fika i skogen eller på fältet.
  • Du ska vara medlem i Åhus BK och din hund ska vara renrasig.

Är du intresserad? Kontakta Ann Wanker mental@ahusbk.se

Träningsgrupp Specialsök